Estrivo logo

Concertagenda

Jubilate!

25-jarig kamerkoor Estrivo zingt feestelijke koormuziek van Mozart
Kamerkoor Estrivo zingt op 16 juni in de Gertrudiskathedraal in Utrecht een feestelijk concert vanwege het 25-jarig bestaan. Een zomeravond met afwisselende koormuziek van Mozart.
Kamerkoor Estrivo, solisten en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest voeren onder andere Missa Brevis in Bes groot, Te Deum en Misericordias Domini uit.
M.m.v. Sae-jeong Kim (sopraan), Yvonne Kok (alt), David van de Braak (tenor), Bas Kuijlenburg (bas) en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, onder leiding van André Vis (dirigent).

Praktische informatie
Zaterdag 16 juni, 20.15 uur, Gertrudiskathedraal, Willemsplantsoen 2, Utrecht
Entree: €18,- aan de zaal, €14,- via voorverkoop (tot 13 juni)

Voorverkoop
Voorverkoop van entreebewijzen kan via de leden van het koor.
U kunt ook entreebewijzen bestellen via een overschrijving. Dit kan tot 13 juni (na die datum is de toegang € 18,-). Maak het bedrag van het aantal kaarten dat u wilt bestellen x €14,- over op NL67 INGB 0008 0841 52 t.n.v. Estrivo o.v.v. Jubileumconcert en het aantal kaarten dat u wilt bestellen. De kaarten liggen op uw naam klaar voor aanvang van het concert.
Wilt u een bevestiging van uw betaling via de e-mail ontvangen? Vermeld dan uw e-mailadres bij uw overschrijving. U ontvangt de bevestiging binnen zeven dagen na ontvangst van het bedrag.

 

 

Laatst aangepast op: 20 mei 2018