Agenda - hoera, we hebben weer een plan!

Una Vuelta Cantada - 19 december 

We willen  proberen het voor het voorjaar geplande concert in december alsnog uit te voeren, ook al is alles rondoom Covid-19 nog onzeker, u weet het: zingen was een tijdlang verdacht. Maar we mogen weer repeteren en beginnen dus weer op 1 september.

Ook al is het geen  Vuelta-jaar geworden, we bezingen de Spaanse cultuur nog steeds op de manier die we kennen: met onze stemmen. Fietsen doen we dit jaar alleen in eigen land. 
We zingen afwisselende muziek uit de rijke Spaanse muziekcultuur van 12e tot de 21e eeuw. Wij brengen, begeleid door (periode-)authentieke Spaanse instrumenten onder andere muziek van Oltra, Mompou en Victoria . De bijzondere Spaanse zangvorm  ‘ensalada’ staat ook op het programma. Het is een verhalend muziekstuk samengesteld uit meerdere stijlen en (gezongen) dialogen. Als in een salade, met contrasterende ingrediënten.

Wij ontvangen subsidie van VSBfonds en kfheinfonds en die blijven ons steunen!

Voorjaarsconcert 2021

Wat voor het najaar van 2020 was bedoeld gaan we dan maar in het voorjaar van 2021 doen. Dan zal het virus toch wel onder contrôle zijn? De uitwerking van ideeën heeft wel even stilgestaan, want zeg nou zelf, álles stond toch op losse schroeven?
Maar we blijven enthousiaste zangers en eens komt het goed met het virus, hopelijk al snel.